Det bästa av situationen

Det har varit ett annorlunda år kan man säga och så kommer det fortsätta året ut och förmodligen i alla fall en bit in på nästa år.
Visst tycker jag att det är stressande fortfarande även om jag nu har blivit lite "van". Jag följer restruktionerna så gott jag kan och använder sunt förnuft i övrigt. Jag tycker att det går ganska bra ändå, men självklart är det ju inte så kul alltid.
 
Det jag tänker på nu, som är det viktigaste.. är att hålla modet uppe så mycket man kan. Man behöver kanske inte isolera sig helt och hållet och gå miste om att leva, det handlar mera om att göra saker annorlunda. Tänka om och ställa om sig på att man kan göra på ett annorlunda sätt istället. 
Jag vet, det är inte det lättaste. Sånna saker har jag väldigt svårt för ibland, men jag måste "tänka om" om jag ska fortsätta må bra. För att inte hamna i något inre mörket och bli deppig.
 
 
 
Istället försöker jag tänka posiivt och göra det jag vill i den mån det går. 
Jag träffar bara de jag umgås med regelbundet (i små grupper eller en åt gången), en del träffar jag utomhus. 
Jag försöker promenera istället för att ta spårvagnen när jag kan.
Jag tränar hemma mestadels, men följer självklart restruktionerna på gymmet de gånger jag är där och går dit på tider när jag vet att det är lite folk. 
Jag ringer ett samtal/ skickar sms eller kort till de jag inte kan träffa. 
 
Ni förstår vad jag menar... och nu är ju den bästa årstiden för filmer, serier och inomusstök, så det är bara att passa på!
"Fortsätt simma" som Doris brukar säga.
 
 
 

jennysgnista.blogg.se

Här vill jag med egna erfarenheter och tankar inspirera till nya synsätt på livet och välmående.

RSS 2.0