Zumbamaraton

Ibland åker jag på lite större Zumba event. Det är en kul grej att göra för att dansa för flera olika instruktörer och få lära sig andra typer av koreografier. Dessutom är det mera folk, större grupper och en annan typ av känsla än att dansa hemma på gymmet. 
Så i lördags var det dax för ett event i Katrineholm. Det var första gången där och en tjej som heter Oksana hade anordnat det. Ett ganska litet event, inte så mycket folk men ritkigt bra instruktörer. Huvudinstruktörerna var två killar. Lukaz från Polen (som jag dansat för flera gånger tidigare, en favorit) och Guillermo från Dominikanska Republiken/New York. Det fanns även en tjej med Loreto som var från Nyköping.
 
 
Så himla kul att få dansa för de och de var riktigt bra alla tre! Fullt ös i 2, 5 timme.
Jag brukar inte åka ensam på dessa event, men det här gången blev det så. Så den här gången blev upplevelsen lite annorlunda. Jag var mer i min egen "bubbla" och allt annat försvann, jag bara njöt av att får vara där och dansa och har roligt. Det är alltid ren terapi för mig att Zumba, men på event blir det lite extra energi... både som görs av med och som fylls på med ny.
 
För den som älskar att dansa/ Zumba så rekommederar jag verkligen att åka på ett sådan event! Man blir fast och det är såååå roligt. Det ger såååå mycket energi! Jag älskar det!
 
 

jennysgnista.blogg.se

Här vill jag med egna erfarenheter och tankar inspirera till nya synsätt på livet och välmående.

RSS 2.0