Träningsdag

Igår va jag o en kompis på en träningsdag på Royal Park Hotel i Stockholm. Detta leddes av Helene Ahlson o Gyula Bercsenyl. Jag visste inte vilka det va men min kompis hade koll på den ena av de. Väldigt duktiga instruktörer va de i alla fall!
 
Det var en dag med träning nästan nonstop. Jag o min kompis valde att komma dit vid 9 (dagen började egentligen med powerwalk o frukost). Vi var 10 deltagare totalt. 
Pass 1 - Rörlighetsträning. Enklare övningar o lugnt tempo för att värma upp kroppen.
Pass 2 - Styrketräning. Man fick då välja vad man ville träna. Jag o min kompis valde ben.
Pass 3 - Crossfit. Inte jättemycket träning där utan mer fokus på teknik.
Lunch!
Pass 4 - Styrketräning. Vi valde nu Rygg/Axlar.
Pass 5 - Utomhusträning. Jogg/ Powerwalk i skogen med stopp för enklare övningar. Även gå uppför en riktigt lång o seg backe.
 
Man kunde vara där både lördag o söndag för en helhelg med träning, men vi valde bara lördagen. Det hade nog varit kul att stanna, men ja kände mig rätt nöjd med en heldag. 
Jag tyckte det var en väldigt intressant och rolig dag, lärde mig väldigt mycket teknik och fick inspiration till hur jag kan träna själv på gymmet hemma. Instruktörerna var väldigt duktiga och tydliga och gav mycket bra tips och tankar. 
Jag tyckte dock att dagen va lite väl ihoptryckt. Jag hade uppskattat att få iaf 10 minuter paus mellan passen för lite återhämtning, stretch o ev ett mellanmål, då hade ja kännt mig mer redo för att börja med något nytt. Ja var faktiskt lite hungrig större delen av dagen.
 
En rolig dag ihop med en vän!
 

jennysgnista.blogg.se

Här vill jag med egna erfarenheter och tankar inspirera till nya synsätt på livet och välmående.

RSS 2.0